Comunicat STANDOUT

Blog Agency devine STANDOUT.19 noiembrie 2008, Bucuresti: Prima agentie romaneasca de marketing si comunicare online prin intermediul blogurilor, Blog Agency, devine astazi STANDOUT(www.standout.ro), anuntand oficial dezvoltarea portofoliului de servicii oferite si transformarea intr-o agentie de de marketing online “best service”.

STANDOUT este o agentie de marketing online concentrata pe consultanta si pe integrarea de servicii de marketing online.  Mai exact, STANDOUT ofera atat externalizarea punctuala a serviciilor de marketing online, cat si consultanta punctuala sau permanenta in desfasurarea de activitati de marketing online.

Serviciile integrate de STANDOUT in activitatile de marketing livrate catre clienti includ: Comunicare online , Email marketing , Display advertising,  Blogvertising, Contextual advertising, Search marketing Web analytics, Online research, Usability testing & consultancy, Online reputation monitoring.

„Nu mai e nevoie de inca o agentie online full-service pe piata din Romania, cred ca a venit timpul pentru o agentie best-service, adica un integrator de instrumente de marketing online care sa poata alege cele mai bune solutii din piata si sa le poata folosi la pachet, conform strategiei de marketing online a fiecarui client.”, a declarat Ionut Oprea, General Manager la STANDOUT .

Odata cu lansarea, STANDOUT anunta doua servicii in exclusivitate: derularea de campanii de publicitate pe bloguri si testarea gratuita a executiilor creative pentru campanii pe bloguri sau pe unele din regiile de publicitate online din Romania.

Derularea de campanii de publicitate pe bloguri va ramane in continuare una din activitatile principale ale agentiei, prin departamentul dedicat care va pastra titulatura Blog Agency si care deruleaza si in prezent majoritatea campaniilor prezente pe cele mai vizitate bloguri romanesti. De la inceputul anului, Blog Agency a derulat campanii pe bloguri pentru  branduri ca Heineken, Neogen, Converse, HBO, Clicknet.

Testarea gratuita a bannerelor, serviciu oferit gratuit de STANDOUT pentru campanii efectuate pe bloguri sau in unele retele de publicitate cu care STANDOUT a incheiat deja un astfel de parteneriat, presupune rularea inaintea campaniei a unor variante de executii creative (bannere)  pe site-urile din mediaplan pentru alegerea celor care dau cele mai bune rezultate.

Despre STANDOUT/Blog Agency

Blog Agency este prima agentie de marketing si comunicare prin internet din Romania specializata in folosirea blogurilor ca instrumente de marketing.  Lansata in august 2007, Blog Agency a derulat campanii pentru  branduri ca Heineken, Neogen, Converse, HBO, Clicknet.

In cursul anului 2008, Blog Agency si-a diversificat activitatea, adaugand consultanta de marketing online si serviciul de planificare si achizitionare de spatii publicitare online la portofoliul sau de servicii, impreuna cu o serie de clienti pentru aceste servicii.

In noiembrie 2008, Blog Agency devine in mod oficial STANDOUT, agentie de marketing online „best-service”, care ofera  consultanta si integrare de servicii de marketing online, si care isi propune sa lanseze permanent servicii inovatoare pe piata marketingului si publicitatii online din Romania.

Pentru detalii: www.standout.ro, Ionut Oprea, ionut@standout.ro, 0721.614.964

Presa

STANDOUT si Facebrands lanseaza un buton dedicat de suport “Vreau engagement!”

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media [...]

Influenta blogurilor de incredere in randul cititorilor, in crestere

Bucuresti, 12 ianuarie 2015: STANDOUT a derulat la finalul anului 2014 cea de-a patra editie a Studiului de audienta al blogurilor romanesti (SABR 2015) si prezinta rezultatele acestuia. La Studiul de audienta al blogurilor romanesti 2015 (SABR 2015) au participat in 2014 8800 respondenti (8.804) pe un numar de 56 de bloguri reprezentand 12 categorii [...]

Regulament concurs Orange

Regulamentul concursului Orange “te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet ” perioada desfasurarii concursului: 16 iulie 2013 – 4 august 2013   Regulament concurs Orange

Bloguri Tag cloud
agentie aparitii blog agency clienti comunicat de presa lansare marketing online massmedia standout