Facebrands.ro: Peste 3 milioane de utilizatori de Facebook in Romania

15 martie 2011, Bucuresti: Facebrands.ro, primul serviciu de monitorizare a paginilor de Facebook in Romania, lansat la inceputul anului de catre agentia de comunicare in social media STANDOUT si dezvoltatorul de solutii web BYTE FLUX anunta ca azi cifra utilizatorilor retelei Facebook in Romania a depasit 3 milioane, situandu-se la 3.018.500.

Peste 14% din populatia Romaniei foloseste in acest moment cea mai mare retea sociala din lume, iar Facebrands.ro ofera informatii despre 12.727 pagini romanesti de Facebook care li se adreseaza.

Din cei 3.018.500 utilizatori romani de facebook, 1.531.560 (50,74%) si-au completat orasul in profilul creat pe aceasta retea. Astfel, in acest moment, 26.78% dintre acestia sunt din Bucuresti (403.600), urmatoarele orase in ordinea numarului de utilizatori facebook fiind Cluj-Napoca(113.960 utilizatori, 7.44% din total), Timisoara(98.960 utilizatori, 6.46% din total) si Iasi(93.700 utilizatori, 6.12% din total). Fata de luna ianuarie a acestui an, numarul utilizatorilor de Facebook din Bucuresti a crescut cu 33% (peste 100.000 de utilizatori) iar ca pondere in total cu peste 2%.

“Cifra utilizatorilor de facebook este acum comparabila cu cifra celor care citesc bloguri in Romania, ambele sunt de peste 3 milioane“ a declarat Ionut Oprea, managerul agentiei STANDOUT.

Facebrands.ro monitorizeaza in acest moment peste 12.500 pagini romanesti create pe Facebook de persoane si institutii [companii, ONG-uri etc], aratand cresterea numarului de fani al acestora pe zile si saptamani, impreuna cu alte pagini din aceeasi categorie. La aceste informatii se adauga analize pe baza cifrelor monitorizate, care sunt disponibile la adresa http://reports.facebrands.ro.

Aceste pagini sunt grupate pe www.facebrands.ro intr-un clasament general al tuturor paginilor de Facebook din Romania monitorizate de acest serviciu, precum si pe categorii si subcategorii.

Despre STANDOUT
STANDOUT este o agentie online care deruleaza permanent campanii si proiecte de comunicare pe bloguri si retele sociale din 2007. STANDOUT gestioneaza o retea de peste 200 de bloguri romanesti selectate dupa criterii cantitative si calitative.

STANDOUT a implementat in 2010 campanii pentru branduri ca Orange,
Rompetrol, Sony, Gealan, BCR, Coca-Cola, Toshiba, Dove, Rexona, HP, Beck’s, UPC, Santal, Jacobs, KLM, Titan, Praktiker, Dacia, Beko, Signal, Rama.

Despre BYTE FLUX
Byte Flux este o agentie de web si software development din Bucuresti, cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, regasita in produse media precum Wall-Street.ro, Kuponiada.ro, Kudika.ro si Redutti.ro. Experienta Byte Flux se extinde si in aria Aplicatiilor de Facebook complexe si a aplicatiilor de iPhone/iPad (Objective-C).

Presa

STANDOUT si Facebrands lanseaza un buton dedicat de suport “Vreau engagement!”

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media [...]

Influenta blogurilor de incredere in randul cititorilor, in crestere

Bucuresti, 12 ianuarie 2015: STANDOUT a derulat la finalul anului 2014 cea de-a patra editie a Studiului de audienta al blogurilor romanesti (SABR 2015) si prezinta rezultatele acestuia. La Studiul de audienta al blogurilor romanesti 2015 (SABR 2015) au participat in 2014 8800 respondenti (8.804) pe un numar de 56 de bloguri reprezentand 12 categorii [...]

Regulament concurs Orange

Regulamentul concursului Orange “te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet ” perioada desfasurarii concursului: 16 iulie 2013 – 4 august 2013   Regulament concurs Orange

Bloguri Tag cloud
agentie aparitii blog agency clienti comunicat de presa lansare marketing online massmedia standout