Facebrands.ro-primul serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook in Romania

17 ianuarie 2010, Bucuresti

Agentia de comunicare in social media STANDOUT si dezvoltatorul de solutii web BYTE FLUX lanseaza astazi oficial serviciul facebrands.ro(www.facebrands.ro), care efectueaza monitorizarea paginilor de Facebook din Romania in timp real.

Facebrands.ro monitorizeaza paginile romanesti de Facebook create de persoane si institutii (companii, ONG-uri etc), aratand cresterea numarului de fani al acestora pe zile si saptamani, impreuna cu alte pagini din aceeasi categorie. La aceste informatii se adauga analize pe baza cifrelor monitorizate, care vor fi disponibile la adresa http://reports.facebrands.ro.

Facebrands.ro include in acest moment in monitorizare peste 3000 de pagini romanesti de Facebook, iar numarul acestora este estimat sa depaseasca in cateva luni cifra de 5000. Aceste pagini sunt grupate pe www.facebrands.ro in 47 de categorii si 54 subcategorii, precum si un clasament general al tuturor paginilor de Facebook din Romania monitorizate de acest serviciu.

“Adaugam zilnic zeci de pagini romanesti in sistemul nostru de monitorizare, insa recomandam tuturor marketerilor care gestioneaza astfel de pagini sa le inscrie imediat dupa lansare pentru a beneficia de datele monitorizate de facebrands.ro”, a declarat Ionut Oprea, managerul agentiei STANDOUT.

“Datele prezentate de facebrands.ro sunt actualizate la un interval de 10 minute, oferind o imagine in timp real a prezentei brand-urilor romanesti pe Facebook.” a adaugat Andrei Stefan, managerul BYTE FLUX.

Cu ocazia lansarii oficiale, facebrands.ro ofera si un prim raport de monitorizare, intitulat “Popularitatea massmedia romanesti pe facebook”, care arata cele mai populare canale, emisiuni si personalitati massmedia in randul utilizatorilor romani ai celei mai mari retele sociale la nivel mondial.

Despre STANDOUT

STANDOUT este o agentie de comunicare pe bloguri si retele sociale cu 4 ani de experienta. STANDOUT deruleaza permanent campanii pe cele mai vizitate bloguri si retele sociale din Romania, gestionand o retea de peste 200 de bloguri romanesti selectate dupa criterii cantitative si calitative.

STANDOUT a implementat in 2010 campanii pentru branduri ca Orange,Rompetrol, Sony, Gealan, BCR, Coca-Cola, Toshiba, Dove, Rexona, HP, Beck’s, UPC, Santal, Jacobs, KLM, Titan, Praktiker, Dacia, Beko, Signal, Rama.

Despre BYTE FLUX

Byte Flux este o agentie de web si software development din Bucuresti, cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, regasita in produse media precum Wall-Street.ro, Kuponiada.ro, Kudika.ro si Redutti.ro. Experienta Byte Flux se extinde si in aria Aplicatiilor de Facebook complexe si a aplicatiilor de iPhone/iPad (Objective-C).

Presa

STANDOUT si Facebrands lanseaza un buton dedicat de suport “Vreau engagement!”

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media [...]

Influenta blogurilor de incredere in randul cititorilor, in crestere

Bucuresti, 12 ianuarie 2015: STANDOUT a derulat la finalul anului 2014 cea de-a patra editie a Studiului de audienta al blogurilor romanesti (SABR 2015) si prezinta rezultatele acestuia. La Studiul de audienta al blogurilor romanesti 2015 (SABR 2015) au participat in 2014 8800 respondenti (8.804) pe un numar de 56 de bloguri reprezentand 12 categorii [...]

Regulament concurs Orange

Regulamentul concursului Orange “te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet ” perioada desfasurarii concursului: 16 iulie 2013 – 4 august 2013   Regulament concurs Orange

Bloguri Tag cloud
agentie aparitii blog agency clienti comunicat de presa lansare marketing online massmedia standout