Istorie

Lucram in acest moment la o istorie detaliata a internetului romanesc de la inceputuri si pana astazi, va invitam sa va abonati la noutatile STANDOUT pentru a afla cand va fi lansata.

Pana atunci, va prezentam istoria scrisa  in mod exclusiv de echipa STANDOUT/Blog Agency:

Iulie 2007 – Ionut Oprea, la momentul respectiv Director de Comunicare la MediaPro Interactiv, lanseaza pe blogul sau o initiativa care va deveni in scurt timp prima campanie de publicitate pe blogurile romanesti.
Campania a avut un buget de 10,000 euro, s-a derulat pe 50 de bloguri, si a propulsat clientul (marketonline.ro) in topul site-urilor de comert electronic (ajunsese chiar pe locul 4 in urma acestei campanii). Intrati aici pentru a citi intreg studiul de caz.

August 2007 – Ionut Oprea si Mihai Giulvezan, fost Marketing Manager la MediaPro Interactiv pana atunci lanseaza Blog Agency, prima agentie romaneasca de marketing si comunicare online prin intermediul blogurilor.

Septembrie 2007 – Ionut Oprea este ales Director Executiv al Asociatiei IAB Romania, pozitie pe care o detine si in acest moment.

19 decembrie 2007 – Blog Agency lanseaza Blog Browsing (www.blogbrowsing.ro), un serviciu inovator, care permite cititorilor de bloguri sa rasfoiasca blogurile romanesti, indiferent de platforma pe care sunt gazduite(Blogger, WordPress, etc)

Inceputul anului 2008 – Blog Agency incepe sa isi diversifice activitatea, adaugand consultanta de marketing online si serviciul de planificare si achizitionare de spatii publicitare online la portofoliul sau de servicii, impreuna cu o serie de clienti pentru aceste servicii.

Iulie 2008 – Septembrie 2008 Blog Agency isi extinde echipa cu  Ligia Adam, online communication executive la Blog Agency/STANDOUT, si Ionut Mustata,  online marketing executive la Blog Agency/STANDOUT.

Noiembrie 2008 – Blog Agency devine in mod oficial STANDOUT, agentie de marketing online „best-service”, care ofera  consultanta si integrare de servicii de marketing online, si care lanseaza servicii inovatoare pe piata publicitatii online din Romania.

Ianuarie 2009 – STANDOUT deruleaza primul studiu de audienta pe blogurile romanesti, ale carui rezultate le puteti consulta pe Slideshare.

Iunie 2009 – Din echipa STANDOUT face parte Titus Capilnean

Iulie 2009 – The Group si STANDOUT deruleaza prima campanie prin widget-uri pe Social Media in Romania (detalii)

Martie 2010 Din echipa STANDOUT face parte si Elena Ciric.

Octombrie 2010 - STANDOUT sponsorizeaza primul studiu despre profilul bloggerului roman, realizat de Refresh.ro

Noiembrie 2010 – STANDOUT lanseaza impreuna cu Hotcity.ro prima retea dedicata de bloguri feminine din Romania

Presa

STANDOUT si Facebrands lanseaza un buton dedicat de suport “Vreau engagement!”

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media [...]

Influenta blogurilor de incredere in randul cititorilor, in crestere

Bucuresti, 12 ianuarie 2015: STANDOUT a derulat la finalul anului 2014 cea de-a patra editie a Studiului de audienta al blogurilor romanesti (SABR 2015) si prezinta rezultatele acestuia. La Studiul de audienta al blogurilor romanesti 2015 (SABR 2015) au participat in 2014 8800 respondenti (8.804) pe un numar de 56 de bloguri reprezentand 12 categorii [...]

Regulament concurs Orange

Regulamentul concursului Orange “te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet ” perioada desfasurarii concursului: 16 iulie 2013 – 4 august 2013   Regulament concurs Orange

Bloguri Tag cloud
agentie aparitii blog agency clienti comunicat de presa lansare marketing online massmedia standout