Prima campanie prin widget-uri pe social media in Romania

Bucuresti – 7 iulie 2009. Agentia New Media, parte a the Group si agentia de marketing online STANDOUT au construit pentru clientul Germanos , cu ocazia lansarii noului serviciu Germanos G- precomanda*, prima campanie dinamica pe social media in care vehiculul publicitar , un widget social, este personalizat in functie de preferintele utilizatorilor. Acestia trebuie sa isi creeze prin intermediul widgetului o lista cu telefoanele dorite, pe care o pot afisa pe bloguri, in retele sociale, si in pagini personale, pentru a le arata celor cu care interactioneaza online ce telefoane isi doresc.

Totodata, utilizatorii activi de internet, vizati prin aceasta campanie, pot castiga un telefon de ultima generatie, Nokia N97, oferit de Germanos si Nokia Romania, daca isi cresc vizibilitatea propriei liste de telefoane dorite.

„Este prima campanie romaneasca in care fiecare banner este personalizat dupa preferintele celui care il afiseaza, in afinitate maxima cu dorinta comunitatii asociate fiecarui blog, Eu de exemplu, pe blogul meu, am declarat prin widgetul Germanos, ca imi doresc, in ordinea asta, Nokia N97, care e si premiul pentru concursul campaniei, apoi IPhone 3GS, HTC Touch Pro, BlackBerry Curve, si Nokia 5800 Xpress Music”, a declarat Ionut Oprea, manager al agentiei de marketing online STANDOUT.

„Blogul este un instrument personal, prin care utilizatorii se exprima. Ei bine, acesta este primul banner prin care utilizatorii se exprima, si care devine informativ si engaging pentru audienta fiecarui blog participant in campanie” , a adaugat Ionut Oprea.

Campania dureaza doua saptamani si foloseste ca vehicule de maximizare a expunerii 6 din cele mai vizitate bloguri romanesti: zoso.ro, arhiblog.ro, visurat.ro, piticu.ro, fulgerica.com si criserb.com.

Orice utilizator de internet poate accesa pagina campaniei disponibila la www.standout.ro/germanos si sa-si construiasca aici o lista cu cele 5 telefoane pe care si le doreste cel mai mult, rezultand un top grafic pe care il folosi pe orice site personal, blog sau retea sociala, pentru a-l impartasi prietenilor. Pentru participarea la campanie, utilizatorii trebuie sa completeze un scurt formular si sa trimita exemple ale folosirii widget-ului la o adresa de email mentionata pe site-ul campaniei.

La finalul campaniei, juriul format din Valentin Petcu, Sebastian Bargau, Cetin Ametcea, Cristi Serb, si Cristi Dorombach va desemna participantul care a avut cel mai vizibil ”Wishlist” din concurs si va intra in posesia premiului, un Nokia N97. Castigatorul va fi anuntat pe data de 14 Iulie pe site-ul www.standout.ro, intr-o sectiune special construita pentru acest scop.

*Germanos a lansat in premiera in Romania serviciul G-precomanda, disponibil online in secţiunea special creata pewww.germanos.ro, prin care iti poti precomanda telefonul dorit. Imediat ce va fi disponibil in reteaua Germanos, consultantii nostri te vor contacta invitandu-te in magazinul Germanos ales de tine pentru a-ti cumpara produsul precomandat. Astfel, poti avea telefonul mobil dorit, pentru care beneficiezi si de garanţie pe intreaga durata de utilizare a acestuia.

Pentru detalii suplimentare, va invitam sa ne contactati: Ionut Oprea, manager, 0721.614.964, ionut arond standout punct ro.

Despre STANDOUT

STANDOUT(www.standout.ro) este o agentie de marketing online neconventional fondata in 2007 sub numele initial de Blog Agency. Principala directie de activitate a STANDOUT este crearea de oportunitati neconventionale de marketing si comunicare pe internet, in general, si pe zona de social media(bloguri, retele sociale) in particular.

STANDOUT deruleaza campanii de publicitate pe cele mai vizitate bloguri romanesti, gestionand permanent o retea de 60 de bloguri romanesti selectate dupa criterii cantitative si calitative, insa folosind si multe alte bloguri pentru campanii punctuale. STANDOUT ofera si consultanta si integrare pentru servicii de marketing online, pentru eficientizarea activitatilor de marketing online sau pentru dezvoltarea de actiuni sau activitati de marketing online clasic sau neconventional.

STANDOUT este un sustinator activ al industriei de internet din Romania, Ionut Oprea, managerul agentiei STANDOUT lucrand si ca Director Executiv in cadrul Asociatiei IAB Romania (www.iab-romania.ro)

Presa

STANDOUT si Facebrands lanseaza un buton dedicat de suport “Vreau engagement!”

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media [...]

Influenta blogurilor de incredere in randul cititorilor, in crestere

Bucuresti, 12 ianuarie 2015: STANDOUT a derulat la finalul anului 2014 cea de-a patra editie a Studiului de audienta al blogurilor romanesti (SABR 2015) si prezinta rezultatele acestuia. La Studiul de audienta al blogurilor romanesti 2015 (SABR 2015) au participat in 2014 8800 respondenti (8.804) pe un numar de 56 de bloguri reprezentand 12 categorii [...]

Regulament concurs Orange

Regulamentul concursului Orange “te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet ” perioada desfasurarii concursului: 16 iulie 2013 – 4 august 2013   Regulament concurs Orange

Bloguri Tag cloud
agentie aparitii blog agency clienti comunicat de presa lansare marketing online massmedia standout