Servicii

STANDOUT este o agentie de marketing online concentrata pe consultanta si pe integrarea de servicii de marketing online. Lucram cu furnizori de servicii din Romania si din plan international pentru a va oferi cele mai bune solutii pentru orice  nevoie de promovare sau de comunicare.

Cautam cea mai buna combinatie de instrumente online pentru fiecare campanie si pentru fiecare client/produs sau serviciu. In felul acesta puteti sa va convingeti ca ati luat cele mai potrivite alegeri si nu ati fost influentat de vreun furnizor de servicii.

In acelasi timp, va asigurati ca deciziile pe care le luati au importanta si impact strategic, si nu au doar efecte de moment.  Consultantii nostri au experienta in marketing, comunicare, si mai ales in dimensiunile online ale celor doua domenii, dobandita in lucrul cu unele din cele mai mari companii online romanesti (Neogen, Boom/NetBridge Investments, MediaPro Interactiv).

Asadar, daca doriti sa folositi oricare din instrumentele de marketing online pe care le prezentam mai jos, puteti sa ne contactati si vom raspunde prompt. De asemenea, daca folositi deja unele dintre ele, si doriti sa le exploatati la maximum, sa obtineti rezultate mai bune, sau sa va reduceti costurile, putem sa va oferim fie asistenta in folosirea lor, fie posibilitatea de a le externaliza complet.

Comunicare online – copywriting, buzz marketing, community marketing, social media marketing, blog marketing

Email marketing (publicitate in newslettere, construirea de baze de date cu permisiune, programe de email marketing)

Display advertising (detalii in pagina dedicata acestui serviciu)

Blogvertising (detalii in pagina dedicata acestui serviciu)

Contextual advertising („cuvinte subliniate” sau bannere CPC pe site-uri/blog-uri)

Search marketing (AdWords/AdSense, SEO, dezvoltare de continut)

Web analytics (implementarea de programe de analiza care sa va ofere cifre utilizabile, interpretarea analizelor, implementarea de indicatori specifici activitatii desfasurate)

Online research (calitativ sau cantitativ)

Usability testing & consultancy (analize punctuale sau generale, teste cu utilizatori reali)

Online reputation monitoring (rapoarte de monitorizare, evaluare, consultanta pentru imbunatatirea reputatiei online)

Pentru oricare din aceste servicii, sau pentru o strategie care sa le foloseasca pe cele mai potrivite, scrieti-ne pe contact@standout.ro sau folositi datele din pagina Contact.

Daca dvs sau compania dvs oferiti unul din serviciile mai sus si credeti ca il putem integra in oferta noastra catre clientii STANDOUT va invitam sa ne contactati in acelasi mod.

Presa

STANDOUT si Facebrands lanseaza un buton dedicat de suport “Vreau engagement!”

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media [...]

Influenta blogurilor de incredere in randul cititorilor, in crestere

Bucuresti, 12 ianuarie 2015: STANDOUT a derulat la finalul anului 2014 cea de-a patra editie a Studiului de audienta al blogurilor romanesti (SABR 2015) si prezinta rezultatele acestuia. La Studiul de audienta al blogurilor romanesti 2015 (SABR 2015) au participat in 2014 8800 respondenti (8.804) pe un numar de 56 de bloguri reprezentand 12 categorii [...]

Regulament concurs Orange

Regulamentul concursului Orange “te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet ” perioada desfasurarii concursului: 16 iulie 2013 – 4 august 2013   Regulament concurs Orange

Bloguri Tag cloud
agentie aparitii blog agency clienti comunicat de presa lansare marketing online massmedia standout