Articole

Blog Agency

Blog Agency este prima agentie de comunicare dedicata blogurilor, lansata in toamna anului 2007, pentru a ajuta companiile sa demareze activitati de marketing pe cele mai vizitate bloguri romanesti, si pentru a le ajuta in construirea de bloguri comerciale, pe care sa le poata folosi ca instrumente de marketing.

Blog Agency deruleaza acum majoritatea campaniilor publicitare pe cele mai vizitate bloguri romanesti, si pregateste o serie de proiecte menite sa profesionalizeze acest mediu si sa-l aduca mai aproape de marii advertiseri.

Din noiembrie 2008, Blog Agency a devenit Standout, iar activitatea agentiei inglobeaza acum si consultanta de marketing online si managementul unei game complete de servicii de marketing online.

„In vara anului 2007, inainte de lansarea Blog Agency, am derulat prima campanie de publicitate de amploare pe blogurile romanesti,  care a avut un buget de 9,500 euro, s-a derulat pe 50 de bloguri, si a propulsat clientul (marketonline.ro) in topul site-urilor de comert electronic (ajunsese chiar pe locul 4 in urma acestei campanii).” – Ionut Oprea,  General Manager al agentiei de marketing online Standout.

Campaniile derulate de Blog Agency acopera toate nevoile de comunicare pe bloguri: atat formate standard de publicitate(bannere ne-agresive, conforme cu standardele IAB Romania si chiar la norme si mai stricte), cat si formate specifice blogurilor(rotating squares, peel-away corner), si campanii editoriale bazate pe articole transparente si independente in continut.

Fie ca esti un marketer sau reprezinti o agentie care vrea sa deruleze o actiune de marketing sau o campanie publicitara pe bloguri, sau esti un blogger si vrei sa afli ce venituri poti obtine din publicitate pe blogul tau, te invitam sa ne contactezi prin mijloacele pe care ti le punem la indemana in pagina Contact.

Posted on main

Presa

STANDOUT si Facebrands lanseaza un buton dedicat de suport “Vreau engagement!”

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media [...]

Influenta blogurilor de incredere in randul cititorilor, in crestere

Bucuresti, 12 ianuarie 2015: STANDOUT a derulat la finalul anului 2014 cea de-a patra editie a Studiului de audienta al blogurilor romanesti (SABR 2015) si prezinta rezultatele acestuia. La Studiul de audienta al blogurilor romanesti 2015 (SABR 2015) au participat in 2014 8800 respondenti (8.804) pe un numar de 56 de bloguri reprezentand 12 categorii [...]

Regulament concurs Orange

Regulamentul concursului Orange “te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet ” perioada desfasurarii concursului: 16 iulie 2013 – 4 august 2013   Regulament concurs Orange

Bloguri Tag cloud
agentie aparitii blog agency clienti comunicat de presa lansare marketing online massmedia standout