Articole

STANDOUT si Facebrands lanseaza un buton dedicat de suport “Vreau engagement!”

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media pe care le deruleaza sau le pregatesc.

Specialistii in marketing, media, digital si comunicare vor putea astfel beneficia de suport specializat, in timp real, la simpla atingere a unui buton fizic care poate fi amplasat sau lipit direct pe birou, pe monitor, pe laptop sau pe smartphone . Butonul “Vreau engagement!” va putea fi folosit de catre clientii agentiei STANDOUT sau a serviciilor pe baza de abonament Facebrands si in deplasare, atata timp cat butonul respectiv este in raza unui calculator sau laptop conectat la internet.

Butonul “Vreau engagement!” va permite contactarea instantanee a specialistilor STANDOUT si Facebrands, precum si rutarea automata a cererilor catre cei mai potriviti dintre acestia, in functie de setari.

“Pentru implementare evaluam momentan platforme precum nou-lansata Amazon Dash, insa si cateva variante locale impreuna cu cativa parteneri specializati. Credem in conceptul ‘IoT- Internet of Things’ si suntem entuziasmati de fiecare data cand avem posibilitatea sa integram direct in activitatea noastra cele mai noi tendinte in tehnologie. Luam de asemenea in calcul ca in realizarea butonului sa folosim si tehnologia 3D-Printing”, a declarat Ionut Oprea, fondator si manager al agentiei STANDOUT si al serviciilor de monitorizare Facebrands.

Aveti mai jos  prima varianta de prototip (‘early prototype’) a butonului fizic “Vreau Engagement!”

STANDOUT estimeaza ca primele butoane “Vreau engagement!” vor putea fi testate in vara acestui an, in cadrul unui program pilot, cu un numar limitat de clienti. Ulterior, in functie de succesul programului, acesta va fi extins si catre alti clienti care il solicita si va putea deveni o facilitate standard.

Toti specialistii care doresc sa intre in programul initial de test pentru a beneficia de acest suport instantaneu de specialitate sunt invitati sa scrie pe adresacontact@standout.ro, sau sa solicite acest lucru contactelor care le-au fost deja desemnate.

Despre STANDOUT
STANDOUT este o agentie de comunicare si marketing online, cu specializare pe bloguri si retele sociale infiintata in 2007. STANDOUT deruleaza permanent campanii pe cele mai vizitate bloguri si retele sociale din Romania, gestionand o retea de peste 300 de bloguri romanesti selectate dupa criterii cantitative si calitative.

STANDOUT a implementat in ultimii ani peste 700 campanii pe bloguri si retele sociale pentru branduri ca Orange, Danone, Rompetrol,  Bitdefender, Sony, Gealan, ING Bank, Coca-Cola, Toshiba, Dove, Rexona, HP, Beck’s, UPC, Santal, Jacobs, KLM, Titan, Praktiker si multe altele.

Despre Facebrands
Facebrands.ro este serviciul de monitorizare a paginilor romanesti create pe reteaua sociala Facebook. Facebrands.ro prezinta atat date despre activitatea utilizatorilor pe Facebook, cat si despre evolutia si activitatea paginilor romanesti pe aceasta retea. Majoritatea agentiilor si clientilor care urmaresc maximizarea rezultatelor activitatii pe Facebook folosesc abonamente Facebrands PRO care incep de la 119 euro/luna.

Posted on news, press

Regulament concurs Orange

Regulamentul concursului Orange “te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet ”
perioada desfasurarii concursului: 16 iulie 2013 – 4 august 2013

 

Regulament concurs Orange

Posted on news, press

Blog Agency devine STANDOUT

Blog Agency devine STANDOUT.19 noiembrie 2008, Bucuresti: Prima agentie romaneasca de marketing si comunicare online prin intermediul blogurilor, Blog Agency, devine astazi STANDOUT(www.standout.ro), anuntand oficial dezvoltarea portofoliului de servicii oferite si transformarea intr-o agentie de de marketing online “best service”.

STANDOUT este o agentie de marketing online concentrata pe consultanta si pe integrarea de servicii de marketing online.  Mai exact, STANDOUT ofera atat externalizarea punctuala a serviciilor de marketing online, cat si consultanta punctuala sau permanenta in desfasurarea de activitati de marketing online.

Serviciile integrate de STANDOUT in activitatile de marketing livrate catre clienti includ: Comunicare online , Email marketing , Display advertising,  Blogvertising, Contextual advertising, Search marketing Web analytics, Online research, Usability testing & consultancy, Online reputation monitoring.

„Nu mai e nevoie de inca o agentie online full-service pe piata din Romania, cred ca a venit timpul pentru o agentie best-service, adica un integrator de instrumente de marketing online care sa poata alege cele mai bune solutii din piata si sa le poata folosi la pachet, conform strategiei de marketing online a fiecarui client.”, a declarat Ionut Oprea, General Manager la STANDOUT .

Odata cu lansarea, STANDOUT anunta doua servicii in exclusivitate: derularea de campanii de publicitate pe bloguri si testarea gratuita a executiilor creative pentru campanii pe bloguri sau pe unele din regiile de publicitate online din Romania.

Derularea de campanii de publicitate pe bloguri va ramane in continuare una din activitatile principale ale agentiei, prin departamentul dedicat care va pastra titulatura Blog Agency si care deruleaza si in prezent majoritatea campaniilor prezente pe cele mai vizitate bloguri romanesti. De la inceputul anului, Blog Agency a derulat campanii pe bloguri pentru  branduri ca Heineken, Neogen, Converse, HBO, Clicknet.

Testarea gratuita a bannerelor, serviciu oferit gratuit de STANDOUT pentru campanii efectuate pe bloguri sau in unele retele de publicitate cu care STANDOUT a incheiat deja un astfel de parteneriat, presupune rularea inaintea campaniei a unor variante de executii creative (bannere)  pe site-urile din mediaplan pentru alegerea celor care dau cele mai bune rezultate.

Despre STANDOUT/Blog Agency

Blog Agency este prima agentie de marketing si comunicare prin internet din Romania specializata in folosirea blogurilor ca instrumente de marketing.  Lansata in august 2007, Blog Agency a derulat campanii pentru  branduri ca Heineken, Neogen, Converse, HBO, Clicknet.

In cursul anului 2008, Blog Agency si-a diversificat activitatea, adaugand consultanta de marketing online si serviciul de planificare si achizitionare de spatii publicitare online la portofoliul sau de servicii, impreuna cu o serie de clienti pentru aceste servicii.

In noiembrie 2008, Blog Agency devine in mod oficial STANDOUT, agentie de marketing online „best-service”, care ofera  consultanta si integrare de servicii de marketing online, si care isi propune sa lanseze permanent servicii inovatoare pe piata marketingului si publicitatii online din Romania.

Posted on news

Presa

STANDOUT si Facebrands lanseaza un buton dedicat de suport “Vreau engagement!”

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media [...]

Influenta blogurilor de incredere in randul cititorilor, in crestere

Bucuresti, 12 ianuarie 2015: STANDOUT a derulat la finalul anului 2014 cea de-a patra editie a Studiului de audienta al blogurilor romanesti (SABR 2015) si prezinta rezultatele acestuia. La Studiul de audienta al blogurilor romanesti 2015 (SABR 2015) au participat in 2014 8800 respondenti (8.804) pe un numar de 56 de bloguri reprezentand 12 categorii [...]

Regulament concurs Orange

Regulamentul concursului Orange “te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet ” perioada desfasurarii concursului: 16 iulie 2013 – 4 august 2013   Regulament concurs Orange

Bloguri Tag cloud
agentie aparitii blog agency clienti comunicat de presa lansare marketing online massmedia standout