STANDOUT si BYTE FLUX lanseaza Fanalyzer.co.uk in Marea Britanie

28 februarie, Bucuresti: STANDOUT si BYTE FLUX lanseaza Fanalyzer.co.uk, o versiune a serviciului de monitorizare pentru paginile  de Facebook din Marea Britanie. Fanalyzer.co.uk functioneaza la fel ca facebrands.ro, insa monitorizeaza paginile britanice si permite compararea acestora in categorii specifice.

Spre deosebire de facebrands.ro, care monitorizeaza in acest moment peste 11.000 de pagini romanesti, Fanalyzer.co.uk se lanseaza cu 2600 de pagini, insa numarul acestora va creste rapid.

“Aici vom vedea in curand o cifra cel putin dubla a paginilor fata de cifra din Romania. Din ce am observat pe www.fanalyzer.co.uk, cifrele Facebook in UK sunt cam de 10 ori mai mari decat cele din Romania, atat in ce priveste numarul de utilizatori de facebook, cat si in numarul fanilor pe paginile cele mai mari”, a declarant Ionut Oprea, manager al agentiei STANDOUT.

“In momentul acesta primele 20 de pagini din Marea Britanie au cu peste 1 milion de fani mai mult decat cea mai mare pagina romaneasca de Facebook”, adauga Andrei Stefan, managerul BYTE FLUX.

Conform serviciului Facebrands.ro, numarul utilizatorilor de Facebook din Romania a ajuns in 28 februarie la 2.950.940, din care 1.522.580 (51,60%) si-au setat orasul. Conform Fanalyzer.co.uk, numarul utilizatorilor britanici de Facebook este de 10 ori mai mare, totalizand 28.940.400 utilizatori.

Cei interesati pot studia la adresa www.fanalyzer.co.uk lista paginilor de Facebook din Marea Britanie.

Despre FACEBRANDS.RO/FANALYZER.CO.UK

Facebrands.ro este serviciul de  monitorizare a paginilor romanesti create pe reteaua sociala Facebook, lansat la inceputul anului 2010 de STANDOUT si BYTE FLUX. Facebrands.ro prezinta atat date despre activitatea utilizatorilor pe Facebook, cat si despre evolutia si activitatea paginilor romanesti pe aceasta retea. Directorul paginilor romanesti pe Facebook prezinta evolutia fanilor pentru fiecare pagina, pe categorii, precum si istoricul acestor cifre pe zile si saptamani. Fanalyzer.co.uk este versiunea acestui serviciu dedicata monitorizarii paginilor din Marea Britanie.

Facebrands.ro monitorizeaza acum peste 11.000 de pagini create pe Facebook in Romania  de persoane si institutii [companii, ONG-uri etc], aratand cresterea numarului de fani  al acestora pe zile si saptamani, impreuna cu alte pagini din aceeasi categorie.Aceste pagini sunt grupate pe www.facebrands.ro in 48 de categorii si 90 de subcategorii, precum si un clasament general al tuturor paginilor de Facebook din Romania monitorizate de acest serviciu.

Versiunea britanica a serviciului, www.fanalyzer.co.uk monitorizeaza peste 2500 de pagini din Marea Britanie.

Despre STANDOUT
STANDOUT este o agentie de  comunicare pe bloguri si retele sociale cu 4 ani de experienta. STANDOUT deruleaza permanent campanii pe cele mai vizitate bloguri si retele sociale din Romania, gestionand o retea de peste 200 de bloguri romanesti selectate dupa criterii cantitative si calitative.

STANDOUT a implementat in 2010 campanii pentru branduri ca Orange,
Rompetrol, Sony, Gealan, BCR, Coca-Cola, Toshiba, Dove, Rexona, HP, Beck’s, UPC, Santal, Jacobs, KLM, Titan, Praktiker, Dacia, Beko, Signal, Rama.

Despre BYTE FLUX
Byte Flux este o agentie de web si software development din Bucuresti, cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, regasita in produse media precum Wall-Street.ro, Kuponiada.ro, Kudika.ro si Redutti.ro. Experienta Byte Flux se extinde si in aria Aplicatiilor de Facebook complexe si a aplicatiilor de iPhone/iPad (Objective-C).

Presa

STANDOUT si Facebrands lanseaza un buton dedicat de suport “Vreau engagement!”

Bucuresti, 1 Aprilie 2015: Agentia de marketing si comunicare in social media STANDOUT si serviciul de monitorizare a activitatii pe Facebook in Romania Facebrands anunta lansarea unui program inovator de suport prin intermediul unui buton fizic, dedicat, “Vreau engagement!” pentru agentiile partenere si marketerii care doresc suport in timp real pentru maximizarea campaniilor de social media [...]

Influenta blogurilor de incredere in randul cititorilor, in crestere

Bucuresti, 12 ianuarie 2015: STANDOUT a derulat la finalul anului 2014 cea de-a patra editie a Studiului de audienta al blogurilor romanesti (SABR 2015) si prezinta rezultatele acestuia. La Studiul de audienta al blogurilor romanesti 2015 (SABR 2015) au participat in 2014 8800 respondenti (8.804) pe un numar de 56 de bloguri reprezentand 12 categorii [...]

Regulament concurs Orange

Regulamentul concursului Orange “te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet ” perioada desfasurarii concursului: 16 iulie 2013 – 4 august 2013   Regulament concurs Orange

Bloguri Tag cloud
agentie aparitii blog agency clienti comunicat de presa lansare marketing online massmedia standout